Konsultverksamhet inom dryck, mat och resor. Organisera och hålla i events exempelvis vinprovningar och mat och vinresor. Utbildning inom mat och dryck, restaurang och resor. Mediaverksamhet såsom radio, tv, podcast inom dryck, mat och resor. Utbildning, coaching inom mat och vinrelaterade ämnen. Bolaget ska sälja tjänster inom vin, gastronomi, PR, marknadsföring och utbildning inom gastronomi samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 | 28 | 33 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -10 | -7 | -1 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -11 | -7 | -1 |
Årets resultat (tkr) | -11 | -7 | 46 |
Summa tillgångar (tkr) | 646 | 684 | 696 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 | 28 | 33 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -10 | -7 | -1 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -11 | -7 | -1 |
Årets resultat (tkr) | -11 | -7 | 46 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 421 | 421 | 421 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 225 | 263 | 275 |
Tillgångar (tkr) | 646 | 684 | 696 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 392 | 402 | 409 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 253 | 281 | 287 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 646 | 684 | 696 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -76.9% | -25.0% | -3.0% |
Soliditet | 60.7% | 58.8% | 58.8% |
Kassalikviditet | 88.9% | 93.6% | 95.8% |
Konsultverksamhet inom dryck, mat och resor. Organisera och hålla i events exempelvis vinprovningar och mat och vinresor. Utbildning inom mat och dryck, restaurang och resor. Mediaverksamhet såsom radio, tv, podcast inom dryck, mat och resor. Utbildning, coaching inom mat och vinrelaterade ämnen. Bolaget ska sälja tjänster inom vin, gastronomi, PR, marknadsföring och utbildning inom gastronomi samt bedriva därmed förenlig verksamhet.